Non-functionele fashionable rits

Non-functionele fashionable rits

Je ziet het tegenwoordig steeds meer. Een rits in bijvoorbeeld een T-shirt, op een plek waar je in eerst instantie van zou zeggen, ‘dit is niet functioneel.’ Laat dit even op je inwerken en je komt er achter dat deze ‘non-functionele’ rits, wel degelijk een belangrijke functie heeft. Namelijk; FASHION! Heel simpel.

Non-functionele fashion rits

Wisselende mode trends

De mode scene verandert erg snel en neemt in rap tempo nieuwe vormen aan. Fashion designers van over de hele wereld, werken aan nieuwe stijlen en producten waar ze ons consumenten steeds weer mee doen laten verbazen. Je knippert met je ogen en de modewereld is alweer bezig om een andere weg in te slaan. Dit gaat gelukkig geleidelijk aan. Het zou lastig zijn dat wanneer je een nieuwe outfit hebt aangeschaft, je deze de week erna direct weer in de kast kan hangen. Die opmerking van in de kast hangen heeft trouwens wel een bepaalde status. Het is namelijk zo dat een bepaalde kleding stijl vaak tot bijna altijd, weer terug in de mode komt. Vaak met toevoeging van nieuwe elementen. Neem bijvoorbeeld de skinny jeans. Een jaar of tien geleden, kon het echt niet om als man met een broek die strak om je beneden zat over straat te lopen. Nu is het tij bijna volledig gekeerd. Ik wil maar zeggen, gooi kledingstukken nooit weg want ooit komen ze weer van pas!

skinny jeans wijde broek

Geniet van mode

Je zult misschien wel herkennen dat je af en toe erg moet wennen aan een bepaald nieuw verschijnsel in de wereld van mode. Ik weet van deze of gene (en ook van mezelf) dat dit bij het verschijnsel ‘non-functionele’ ritsjes in kleding, ook het geval was. Nu vind ik ze fantastisch! Ik zie het als een te gek modieus element en word er zeer vrolijk van! Een tip die ik iedereen zou willen meegeven; stress niet door de veranderingen in het modebeeld, laat het rustig op je afkomen en geniet ervan!

fine knit zipperzipper shirt

 

Lees ook dit trendy artikel: Fashion designers maken shirts met opdruk stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *