Ondergrondse bierlift koeler! Wie wilt dat nou niet?

Stel, je stelt een ‘top 10 favoriete gedachtes van de man’ op. Wat denken jullie dat daar sowieso in voor moet komen? Wij denken dat een koud biertje gegarandeerd in dat lijstje staat, waar of niet?! Mannen en bier, als dat geen liefde weten wij het ook niet meer. Check je eigen vriendenkring, de één houdt van speciaal bier en probeert alle merken uit, de ander standvastig trouw blijft aan zijn eerst genoten 5% pilsje. Waar we allemaal ooit zijn begonnen met het drinken van ons eerste oh zo bittere biertje om erbij te horen, genieten we nu volop van deze unieke smaken. Het cliché blijkt voor 100% te kloppen! Dus, tijd voor innovatie met de ondergrondse bierlift koeler.

Ondergrondse bierlift koeler

De nieuwste rage voor bierliefhebbers

Voor de mannen die dorst hebben gekregen en nu al uitkijken naar het eerst volgende bier-moment, hebben we goed nieuws, met de volgende amusante en vernieuwende feitelijkheden: Koud bier zonder koelkast, biertje pakken zonder op te staan, vrienden versteld laten staan met nieuwste gadget. Verzamel je mede bierfanaten en stel DE korte, vertrouwde en standaard reproduceerbare vraag; ‘’Wie lust er een biertje?’’ De reactie van je vrienden laat zich volledig aan de verbeelding over wanneer jij je ondergrondse bierlift koeler (uitgerust met hun favoriete biertjes) tevoorschijn tovert. Gegarandeerd succes en kan de avond, alleen hierom, al niet meer stuk!

Ondergrondse bierlift koeler

Hoe installeer je jouw nieuwste musthave

De ondergrondse bierlift koeler bestaat uit twee onderdelen. De lift, met plaats voor 15 bierflesjes en een kunststof koker. Hierin worden de biertjes middels een drukventiel-systeem, omhoog en naar beneden getransporteerd. Het geheel is thermisch geïsoleerd en uitgerust met een UV-stabiel hightech deksel. De bierlift geschikt is voor buiten en binnen! Uiteraard is het plaatsen in de tuin met zachtere ondergrond de makkelijkste. Maak hiervoor,  middels een grondboor of smalle schep, een gat in de grond van 95 cm diep en 20 cm doorsnede. Vervolgens kan de stevige kunststof koker worden geplaatst. Met de nodige installatie en positioneringsonderzoek is het uiteraard mogelijk om hem vrij snel binnenshuis te installeren.

Rust jouw bierlift uit je favoriete biermerken

Eenmaal geplaatst kan het feest beginnen. Door middel van de natuurlijke ondergrondse koeling geniet je van een koud biertje zonder een koelkast nodig te hebben. Ideaal om te weten is dat de fleshouders geschikt zijn voor bierflesjes van bijna alle reguliere maten zoals: kroonkurken, metselaar, lange halsstompjes, etc. En onder andere voor de inhoudsmaten: 0,25, 0,33, 0,5 liter. Ook zijn verschillende andere flessen van 0,33 cl zijn geschikt voor jouw nieuwste gadget. Hoe vet is het om die trendzetter te zien en jouw vriendengroep als eest te verassen met deze geweldige musthave voor mannen. Bij onze vrienden van Kitchen&More is de Ondergrondse bierlift koeler voordelig te bestellen en wordt hij geleverd met flesopener!

Ondergrondse bierlift koeler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.