Sweatpants for men

Sweatpants

Wanneer je rond loopt in een grote stad zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Rome let dan eens op wat mensen dragen. Dan zal je al snel opvallen dat de sweatpants oftewel de joggingsbroek een broek is die je veel tegenkomt. Het taboe dat er heerst op deze broeksoort begint over te vloeien in een gangbaar element in de wereld van fashion. Vooral de wortel en/of skinny uitvoering van de sweatpants is tegenwoordig een populair en graag gezien product!

sweatpants fashionable    bieber sweatpants     kanye sweatpants

Sweatpants ordinair?

Tot voorkort bestond het gevoel dat het ‘’not done’’ is om in je chill-broek over straat te lopen. Het zou niet netjes en ronduit ‘’trashy’’ zijn. Zoals ik eerder al aangaf lijkt het tij, wat dat betreft, volledig te zijn gekeerd en is hij helemaal geaccepteerd als volwaardige gewaardeerde broek. Sweatpants ordinair? Niets is minder waar! Ze zijn zo populair dat iedereen er één wil hebben en niet meer weg te denken zijn uit het tegenwoordige straatbeeld. De ontwikkeling van deze broek gaat in rap tempo. Fashion designers zitten met hun neus bovenop dit product en hij wordt razend snel gereproduceerd. En dat is te zien ook. Kijk maar eens rond in wat voor soorten en maten hij al in de handel is. Van baggy tot skinny en van plane tot extravagant, is hij te verkrijgen om ons allen te verblijden met een te gek uiterlijk en natuurlijk een heerlijke fit!

fashion sweatpants              sweatpants for boys

Stylish

Wat je tegenwoordig veel ziet in kleding zijn basic kleuren. Daar hou ik persoonlijk ook het meest van. Dit geldt voor mij ook voor de sweatpants for men. Basic kleuren zijn fashionable en staan overal bij! De perfecte sweatpants, wat mij betreft, heeft een basic kleur met in het oog springende ritsjes (zeer trendy vandaag de dag). Waar ik ook van hou zijn vlakken op de broek met een ander reliëf. Maar het feit alleen al dat een sweatpants heerlijk zit is voor mij een reden om er af en toe één aan te trekken! Ook een korte sweatpants zit fantastisch en prefect voor de warmste dagen.

sweatpants for men

Lees ook dit trendy artikel: Non-functionele fashionable rits

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.