Sieraden zijn accessoires

Laten we eerlijk zijn; trendy oorbellen heb je nooit genoeg

Sieraden zijn accessoires om jouw outfit helemaal compleet mee te maken. Toch wil je er niet je hele bankrekening aan spenderen! Je kunt online goedkoop trendy oorbellen kopen zonder een tweede hypotheek te nemen. Je kunt met leuke oorbellen het hele jaar door goed voor de dag komen; in de lente, zomer, herfst en winter. Hoe kies je de beste trendy oorbellen voor elk seizoen?

Kies voor de juiste kleuren

Elk seizoen vertegenwoordigd een bepaalde kleur. Voor een deel mag je dat zelf bepalen, een aantal kleuren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met trendy oorbellen kies je het hele jaar door voor de juiste kleuren!

  • Lente: Dit is het seizoen voor trendy oorbellen met pasteltinten. Zachte kleuren, lichtblauw, geel, licht oranje en lichtgroen doen het goed in dit seizoen.
  • Zomer: Nu kies je voor felle trendy oorbellen met opvallende en harde kleuren zoals Ferrari rood, Smurfen blauw, Hulk groen en waarom niet alles door elkaar? Ibiza stijl oorbellen zijn met name populair dit seizoen.
  • Herfst: Nu neigen de trendy oorbellen meer naar warm zoals oranje, bruin en bordeaux rood. Loop eens door het bos met alle vallende bladeren voor inspiratie.
  • Winter: Sneeuw of geen sneeuw, met trendy oorbellen in wit, lichtblauw en grijs steel je altijd de show. Je bent echt geen ijskoningin met deze oorbellen. Sterker nog, je zult vele harten doen smelten!
Tip: Wil je echt bijzonder voor de dag komen? Kies dan eens voor twee verschillende oorbellen aan weerszijden. Hetzelfde model in een andere kleur bijvoorbeeld. Daarmee trek je op een subtiele manier de aandacht.

Stem jouw trendy oorbellen af op je kleding

Het kiezen van de juiste kleuren geldt ook voor de rest van jouw kleding. Leg een collectie trendy oorbellen aan die mooi aansluiten op de seizoenskleuren die nu in de mode zijn. Daarnaast kun je neutrale kleding snel een modieus accent geven door trendy oorbellen te dragen. En als je deze oorbellen online bestelt ben je ook nog eens goedkoper uit! Met het zichttermijn van 14 dagen zul je nooit een verkeerde aankoop doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.