Denim Jeans, de meest gedragen broek ooit!

Denim Jeans, de meest gedragen broek ooit!

Het zal waarschijnlijk geen verrassing voor je zijn dat je nu

leest dat demin jeans, oftewel de spijkerbroek, de meest gedragen broek ooit is. Iedereen heeft ze en draagt ze. Uit onderzoek is gebleken dat mensen er gemiddeld 7 stuks van in de kast hebben liggen. Bij mij ligt dat aantal nog een stukje hoger. Het is wel grappig om eens voor jezelf na te gaan hoeveel jeans jij in je bezit hebt. In het jaar 1873 zijn de eerste spijkerbroeken ontworpen die in eerste instantie zijn gemaakt voor goudzoekers. Levi Strauss was onder andere een producent van deze nu zo populaire broek. Pas in de jaren 60 van de vorige eeuw werden de eerste spijkerbroek-fabrieken in Europa gebouwd. Vanaf dat moment tot op het heden blijft de populariteit ervan stijgen!

Alle soorten en maten

Zoals je weet zijn er talloze merken die demin jeans produceren en verkopen. Van lage tot hele hoge prijzen zijn ze te vinden. Dit geldt ook voor het model spijkerbroek, je vindt hem in alle soorten en maten die je kunt verzinnen. Van baggy tot skinny, van donker tot faal, van net tot gescheurd. Je kunt het zo gek niet verzinnen of hij is er. Dit heeft natuurlijk ook z’n reden. Hij zit lekker, is gemakkelijk te wassen, heeft een stoer en alledaags uiterlijk en is zodanig geaccepteerd en geliefd dat je er in bijna iedere situatie mee weg komt!

demin jeans spijkerboek in alle soorten en maten

Meeste populair op dit moment

Op dit moment is de tapered tot skinny jeans heel erg in trek bij het grote publiek. Ook een ripped jeans (een spijkerbroek met gaten en of scheuren) is zeer trendy. Heb je de beschikking over een broek met een combinatie van deze twee elementen sla je twee vliegen in één klap! Wat op dit moment (en eigenlijk ten alle tijden) helemaal te gek is om te hebben, is een korte spijkerbroek. Krul de boord tot net boven je knieën, combineer bijvoorbeeld met slip ons en een trendy shirt en je loopt er weer helemaal fashionable bij!

pocket jeansblue jeans rippedBlocked demin jeansripped jeans short

Lees ook dit trendy artikel: Sweatpants for men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.