Regenponcho

Blijf droog op de fiets, gebruik een regenponcho!

De fiets is natuurlijk een topproduct, waar wij als Nederlanders zeer veel gebruik van maken. Even naar de supermarkt voor de boodschappen, op vrijdagavond naar de kroeg, of gewoon naar je werk, met de fiets kom je werkelijk overal. Maar wie vindt fietsen nog steeds een ideaal vervoersmiddel als het regent? Juist, niemand!

Er is een oplossing!

Op de fiets een stortbui trotseren is absoluut geen probleem, je moet alleen de goede middelen hebben. Met een regenponcho zorg je ervoor dat je met gemak droog blijft op de fiets. Deze regencape voor op de fiets is gemaakt van een waterdicht materiaal. Wist je trouwens dat de poncho van origine uit Zuid-Amerika komt en veel gedragen wordt in de Peruaanse Andes, weliswaar van wol? Deze poncho, ook wel regencape genoemd, vangt als het ware het water op en voert dit naar de buitenkant af. Maar waarschijnlijk stel jij jouzelf een saai zwart stuk plastic voor, dat de uitstraling van een vuilniszak heeft. Gelukkig zijn de regencapes van tegenwoordig te koop in allerlei mooie en opvallende kleuren. En er wordt gelukkig ook gedacht aan jouw veiligheid. Tegenwoordig zijn er poncho’s te koop met een doorzichtig vlak voor de koplamp. Zo kan jij de regenjas zonder problemen over het stuur hangen en blijft de koplamp altijd goed zichtbaar. De regencapes zijn allemaal lichtgewicht en goed op te rollen. Een regenponcho kun je dus altijd in de fietstas houden.

Regenponcho

Poncho’s voor andere doeleinden

Regencapes zijn niet alleen handig om te gebruiken op de fiets. Er zijn wegwerpponcho’s op de markt. Deze zijn zeer handig om mee te nemen als je met het hele gezin een dagje naar een pretpark gaat. Zeiknat een wildwaterbaan uitstappen is dus verleden tijd. En daarnaast zijn deze poncho’s ook nog eens gewoon handig als het regent tijdens jouw gezellige dagje uit.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.