Rico Verhoeven Vs. Badr Hari Rematch!

Rico Verhoeven Vs. Badr Hari Rematch! Iedereen heeft er van gehoord, het gevecht van de eeuw wordt werkelijkheid in de vorm van een rematch! Jullie hebben de eerste wedstrijd tussen de twee sportieve aartsrivalen allemaal gezien in 2018. Ook weten we hoe deze partij voor iedereen onbevredigend afliep. Onbevredigend voor Rico Verhoeven en Badr Hari zelf, voor de sport en uiteraard ook voor de fans. Wat er die avond met de arm van Badr Hari gebeurde weet alleen de topsporter zelf. Feit blijft dat het voor velen een dubieus einde betekende van de partij. Alle fans zitten smachtend te wachten op Colission 2, de rematch tussen deze twee top atleten. Het Gelderdome in Arnhem, waar het gevecht plaats vindt, is zo goed als uitverkocht en staat 21 December op ontploffen door dit mega event. De hype die er rond dit gevecht gecreëerd wordt, is spectaculair groot. Er wordt gesproken van een good guy vs bad guy gevecht. De perfecte combinatie om de aanloop naar een gevecht zo groot te maken dat de hele wereld er over spreekt. Glory, de grote organisator van het event, doet hiermee een slimme zet zich wereldwijde bekendheid te verwerven.

Rico vs Badr

Rico ”The King of kickboxing” Verhoeven

Rico verhoeven, een reus van 1,96 m en bijna 120 kg zwaar, staat ook wel bekend als The King Of Kickboxing. Als zwaargewicht in het kickboksen heeft hij alles al bereikt wat er te winnen valt. Hij is inmiddels dik 5 jaar lang regerend kampioen en er is niemand die hem van zijn troon weet af te stoten. Rico is de ideale schoonzoon en wordt gezien als de goedheid zelve. En dit is nou juist het gene wat de kickbokswereld nodig had. Rico is bekend over de hele wereld en zet het imago van de kickbokswereld, met zijn verstandige, respectvolle en slimme karakter, in een totaal ander daglicht. Neem ons eigen land als voorbeeld. Waar kickboks gala’s tot op een paar jaar geleden nog werden verboden, worden ze nu massaal georganiseerd en bezocht. Ditzelfde geld voor de sport zelf. De kickboksscholen zitten bijna allemaal vol leden en kunnen gaan uitbreiden. De sport zit in de lift en daar mogen we trots op zijn als vertegenwoordigend land van de beste vechtsporters ter wereld, en dat voor zo’n klein landje.

Rico Verhoeven winnaar

Badr ”Bad Boy” Hari

Bijna alle vechtsporters hebben een bijnaam. Deze bijnaam verzinnen ze niet zelf, maar moet worden verkregen door een andere persoon of een groep personen. Dit kan bijvoorbeeld de trainer zijn, een belangrijke kennis in de sport. Ook kan het zo zijn dat een bijnaam ontstaat in het publiek. Toen Badr Hari begon met de sport is hem de bijnaam ‘The Golder Boy’ gegeven. Tegenwoordig wordt hij ‘Bad Boy’ genoemd. Velen vinden deze bijnaam goed passen bij deze vecht legende. Badr Hari heeft veel bereikt in de sport. Afgelopen jaren heeft hij grootste namen in de sport knock out geslagen en mensen versteld laten staan van zijn talent. Ooit wist hij Sem Schilt knock out te slaan wat voor iedereen onmogelijk leek. Door Schilt van 2,12 m en 135kg zwaar neer te halen, sleepte hij de It’s Showtime wereld titel binnen. Deze verloor hij de wedstrijd erna weer tegen Hesdy Gerges. Deze werd door Badr nagetrapt toen hij op de grond terecht kwam en de wedstrijd even dient te staken. Toch moet de grootste overwinning van de Bad Boy misschien nog wel komen. Als hij Rico weet te verslaan sleept hij de wereld titel zwaargewicht binnen en zal hij zijn talent eer aan doen. Wij zitten te popelen om dit gevecht te kunnen aanschouwen, jij ook?

Rico verhoeven vs badr hari collision 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.